Cumartesi, Eylül 21

Ankara’da 5 yaşındaki çocuk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

Gölbaşı Mahallesi Şafak Mahallesi’nde arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı apartmanın önünde oynayan Elif Yıldırım, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Yoldan geçen bir vatandaş köpeklere müdahale ederek kızı ısırdı ve onu ayaklarından sürükledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan kız çocuğuna müdahale etti.

Elif daha sonra Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sırtında ve karnında ısırık izleri bulunan Elif’in tedavisi sürüyor.

“7 köpek saldırıya uğradı”

Baba Cengiz Yıldırım, dün 7 sokak köpeğinin kızına saldırdığını belirterek, şöyle konuştu: “Kızımın şu anda 2 derin yarası var. Şu anda yoğun bakımdan çıkıyor ama bizimle konuşmuyor bile. Psikiyatriste sevk ettiler, o da tedavi altına alındı.” Onu kontrol etmeye geleceğim çünkü bana tepki bile vermiyor.”

Bölgede çok sayıda başıboş köpek bulunduğunu, geçtiğimiz günlerde bir kişinin daha saldırıya uğradığını belirten Yıldırım, şöyle konuştu: “Olaydan sonra bir miktar köpek topladılar ama hâlâ çok fazlalar. Sürü halindeler. Şikayette bulunduk. Şimdi bir çözüm bulmamız için köpekleri toplamamız gerekiyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber