Cuma, Eylül 20

İstekleri yapım şirketi tarafından karşılanamadı! Kızılcık Şerbeti’nin Rüzgâr’ı Yiğit Kirazcı’nın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Show TV’nin rekorlar kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, yan etkinlikleriyle son dönemde gündem oluyor. Ünlü oyuncuların özel hayatlarındaki hareketlilik hiç durmasa da dizide yaşanacak düşüş de dikkat çekti.

Kızılcık Şerbeti cuma günü ekranlara yolculuğuna yaz tatiline çıkacak. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizide gerilim bir an olsun azalmayacak. Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen sezon finalinde diziden ayrılırken onlara veda etmek için ölecek kimse kalmayacak.

Bu durum, eksik oyuncuların ilerleyen bölümlerde takıma geri dönme ihtimalini de akıllara getirdi. Ayrılan 4 oyuncudan en çok merak edileni Rüzgâ rolünü oynayan Yiğit Kirazcı oldu.

İSTEKLERİ KARŞILANMADI

Kulislerden sızan bilgilere göre yapım şirketi Kirazcı’nın isteklerini karşılayamadı. Kirazcı daha sonra kendi isteğiyle takıma veda etti.

alev

AYRILIĞIN NEDENLERİ ORTAYA ÇIKTI

Senaryoda Umut’u canlandıran Serkan Tınmaz’ın rolü biterken, dizinin Alev’i Müjde Uzman çok yorulduğu için Kızılcık Şerbeti’nden, Çimen’i canlandıran Selin Türkmen ise canı istediği için Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı. okul hayatına devam ediyor.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gözyaşları içinde... TikTok karelerine yorumlar yağdı  Gözyaşları içinde… TikTok karelerine yorumlar yağdı
Ev sahibiyle başı dertte! Ev sahibiyle başı dertte! “Ben uyurken eve gel…”
Samimi itirafı sansasyon yarattı: Samimi itirafı sansasyon yarattı: “Yumurtalıklarım…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber