Pazar, Kasım 16

Taş fırın lezzetini mutfağınıza taşıyan tarif: Kuşbaşı ve kaşarlı pide tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Türk mutfağıterk etmeken lezzetli yiyeceklerden biri olan pideYemekleriyle sofralara renk katıyor. Özellikle kuKaşarlı pide kahvaltıdan akşam yemeğine kadar doyurucu ve lezzetlidir. veyaGFavori haline geliyor. Kuyu, Taş fırın lezzetini mutfağınıza taşıyan bu leziz tarifi nasıl yapmalısınız? İş yerinde, Kuşbaşı pide ve kaşar tarifi…

CUMBITI ÇİNGİLİ PİDE TARİFİ

Malzemeler

Hamur için:

4 onun muhafazasıUn

1 bardak ılık su

1/2 bardak ılık suvurmak

1 sanal anlık paket

1 tatlı1 yemek kaşığı tuz

1 yemek kaşığı toz şeker

3 yemek kaşığı zeytinyağı

BENÜç harç için:

300 grdana kafası

1 soğan (ince doğranmış)

2 yemek kaşığı yağ

Tuz, karabiber, pul biber

150 gr rendelenmiş kaşar peyniri

1 yeşil biber (isteğe bağlı)

CUMBATO PEYNİRLİ PİDE HAZIRLANIŞI

sıcakvurmak Şeker ve mayayı karıştırıp 5 dakika dinlenmeye bırakın.

Unu derin bir kaseye koyun, ortasını havuz gibi açın.Cİtibaren.

Maya, tuz ve zeytinyağı karışımını ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.

örtün1 saat mayalanmaya bırakın.

Yağı bir tavada ısıtın ve soğanları kızartın.

Küp doğranmış etleri ekleyip rengi değişene kadar pişirin.

Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.

ateşten çıkarmadan Önce biberleri ekleyip 2-3 dakika kavurun.

Fermente hamurdan beze yapınUnlu zeminde yuvarlayıp uzun oval şeklini verin.

Ortasına et karışımını ve rendelenmiş kaşarı ekleyin.

BENne yapalımKapağını kapatıp pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin.

Önceden ısıtmalı 220°C f15 nehirde-20 atletikTatlı

Sıcak servis yapın.

Ayran veya domates ve yeşil salata ile servis edebilirsiniz.

İstenirse pişirme sırasında üstüne tereyağıevet evetüreme yoluyla daha yumuşakTatlı ve aromatik bir bitişÜç tane alabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir